A Secure Networx

független, magánszemélyek alapította vállalkozás, egy szűk, speciális területre fókuszáló IT biztonsági cég. A Secure Networx malware-védelmi tanácsadást, felkészítést, aktív védelmi és helyreállító szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

Elvek és etika

Etikus magatartás

A konzultációs és szakértői szolgáltatások esetén a legfontosabb értékeink a gyártófüggetlenség és az etikus magatartás.

 • A beszerzés-, vagy a kiválasztási folyamatot támogató tevékenységünk során tevékenységünket csak és kizárólag a Megbízó kontrolálja.

 • Nem kötődünk egyetlen gyártóhoz vagy beszállítóhoz sem, csak a szakmai minőséget az Megbízó érdekeit tartjuk szem előtt.

 • Tanácsadóként a Megbízó szervezetének részeként dolgozunk, és a Megbízó érdekeit képviseljük a gyártókkal, beszállítókkal, partnerekkel szemben.

 • Javaslatainkkal, tanácsainkkal arra törekedünk, hogy a meglévő folyamatok hatékonyságát és a rendelkezésre álló infrastruktúra jobb kihasználtságát növeljük.
placeholder image

Küldetésünk

Hisszük, hogy az elkövetkezendő években a malware támadások fogják okozni vagy előkészíteni az incidensek legtöbbjét, és olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítségével ügyfeleink fel tudnak készülni ezekre a támadásokra, észlelni tudják ezeket a támadásokat és csillapítani tudják a támadások okozta károkat és kockázatokat.

placeholder image

Hogyan dolgozunk?

Függetlenül

Függetlenek vagyunk, nem kötődünk egyetlen gyártóhoz vagy partnerhez sem. Olyan gyártók eszközeit vesszük csak igénybe, akik elfogadják, hogy számunkra mindig és mindenhol az ügyfél érdeke az első.


Szakértői kompetenciákkal

Módszertant, tudást és képességet adunk át az ügyfeleinknek. Technológiai eszközökkel támogatott képességünket szolgáltatásként nyújtjuk olyan ügyfeleknek, akik nem akarnak saját képességgel és tudással rendelkezni, de szükségük van a malware tevékenységek okozta incidensek felderítésére, azok káreseményeinek és kockázatainak csillapítására.

Referenciák, rólunk mondták

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink elégedetten zárják le azokat a projekteket, amelyekben közreműködtünk. A tanácsadók munkája csak akkor ér véget egy projektben, ha minden fél elégedett az eredménnyel.

  K&H Bank Zrt.

  "...és látszott az arcán az, ami nélkül egyetlen szakmát sem lehet jól művelni: az elhivatottság. Ami nélkül pedig nem érdemes egyetlen szakmát sem művelni: a jól végzett munka elégedettsége. Azóta sokszor sok témában futottunk össze a Bitenható bináris terében, így sokoldalúságáról is megbizonyosodhattam. "

  IT biztonsági vállalat

  "Nem eladni akar, hanem megoldást szállítani. Nem csak a vastagbetűs előnyöket ismeri egy adott termékről, hanem az apróbetűs részt is a hátrányokról. Nála nem csak addig tart a projekt, amíg leszállíthatja neked a drága eszközöket, hanem az ügyfél problémáira keresi a legjobb, leghatékonyabb megoldást. Ha ügyféle szeretnél lenni, akkor tekints rá úgy, mint egy pszichológusra, és beszélj neki minél többet a problémáidról."

  IFUA Horváth & Partners Kft.

  "Személyesen Tamást a magyar IT fogalmai közé sorolom. Sokrétű, mély szakmai tudással rendelkezik és olyan személyiséggel, ami nyitottá teszi őt minden igény meghallgatására. De ettől még szakmailag nem enged semmit az elveiből, akarjak én, a főnöke, a termékmenedzser bármit. Amit ő ajánl, azt mindig meghallgattam és általában megfogadtam. A maradék esetben meg együtt készültünk arra, hogy jönni fog a fal/szakadék. Mert mindig jött."

  TMSI Kft

  „A DLP terület szakértői, az adatvagyon leltár és adatklasszifikáció evangelistái.”

  Kancellár.hu

  „Professzionalizmus és szenvedély. Ez jellemzi Tamásék munkáját. A Secure Networx sokat fog hozzátenni a hazai IT biztonsági kultúra erősödéséhez.”

  Pénzügyi szolgáltató

  "Két dolog miatt ajánlom mindenkinek, hogy kipróbálja a velük való munkát:

   1. Biztos lehet benne, hogy amit kap, az magas színvonalú lesz, és pontosan azt fogja kapni, amire valóban szüksége van.
   2. A közös munka során a jó hangulat garantált.

  E kettő elengedhetetlen kombináció a professzionalizmushoz, és itt mindkettő jelen van."

  Provident Pénzügyi Zrt.

  "Mindig elő tud rántani a zsebéből valamilyen kiváló terméket vagy megoldást, ami megoldja az aktuális problémánkat. Folyamatosan képzi magát, mindig keresi a legújabb technológiákat, és azt is látja, hogy ügyfelei hogyan tudnák ezeket használni. Tamás tanácsadói tevékenységnek és javaslatainak köszönhetően nagy mértékben tudtuk növelni vállalatunknál az IT biztonság szintjét, valamint komplex látásmódjának átadásával ismereteinket is jelentősen bővítettük."